KUR'AN-I KERİM'DE GEÇEN PEYGAMBER MUCİZELERİ

Kuran-ı Kerim de geçen peygamber hayatlarındaki mucizeler okulumuza maket olarak konuk oldu.Çocuklar ellerinde ki malzemelerle yaratıcılıklarını kullanarak çok güzel maketler ortaya çıkardı.Daha sonra sergi yaparak tüm okula bu maketlerini tanıttılar.

14.10.2022 132

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi kapsamında çocuklarda bilişsel düzeyde öğrenme gerçekleşsin diye maket etkinliği yapmaya karar verdik.Her öğrencimiz kendi seçtiği mucizeyi maket haline getirdi.Daha sonra her maketi anlatan kısa açıklamalar yazdılar ve bunu broşür haline getirdik.Okulumuzdaki diğer öğrencileri de çağırarak her biri yaptığı maketlerde ki mucizeyi anlattı bu şekilde çocuklar hem sergi yöntemini hem de mucize konusunu kavramış ve eğlenmiş oldular.